112 Oordopjes Klantenservice

Bluetooth Mono Headset kopen voor mobiele telefoon

Mono headset

In deze categorie kunt u een mono headset kopen voor mobiele telefoon. Combineer uw smartphone of gsm met een oortje dat aan één kant gedragen wordt. Dit type headset wordt vooral gebruikt voor het stand-by zijn voor inkomende gesprekken en makkelijk bellen. Door het aan één zijde aanwezige oordopje houdt de gebruiker contact met de omgeving. Ideaal voor gebruik tijdens werk of in de auto en geschikt voor bekende merken zoals Apple iPhone, Samsung Galaxy, Nokia en meer. Voor spraak is stereo overbodig.

Toelichting: Stereo is een geluidssignaal dat links en rechts gesplitst is. Bij handsfree en gewoon bellen met mobiel is er sprake van spraak. Spraak is het meest duidelijk in mono weergave. Als hier sprake van is, worden het linker- en rechterkanaal samengevoegd tot één geluidssignaal. Een voordeel hierbij is dat het volume en daarmee verstaanbaarheid iets toeneemt. Dit maakt een headset met één oortje bij uitstek geschikt voor telefoneren en wordt vaak gebruikt door mensen die voor werk regelmatig telefoneren of als standaard handsfreeset in de auto gelegd.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
€29,33
  bestellen zonder verzendkosten Gratis verzenden
  bestellen zonder verzendkosten

Headset In-Ear Bluetooth Ingebouwde Microfoon Zwar

Headset om te genieten van kristalheldere audiokwaliteit. Bovendien maakt de ingebouwde microfoon handsfree bellen mogelijk.

€29,33
Wat vinden andere klanten van ons

Oordopjes iphone platte kabel

Zitten goed. Stemmen en muziek zijn goed te horen. Niet duur! ..


text_stars
Gerard