112 Oordopjes Klantenservice

14 dagen op zicht en retourrecht

Zichttermijn & retourneren

Voor bestellingen bij Bertje Bel Webwinkels geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. 
Controleer direct na ontvangst het artikel op eventuele beschadigingen en of het product compleet geleverd is. Bij defecten of incomplete producten hebt u recht op garantie. De zichtperiode is bedoeld als beoordelings- en bedenktijd. Deze periode is niet bedoeld om het product te gebruiken en/of uitgebreid te testen. Bij aanwijzingen van gebruik vervalt het retourrecht. Bij aanwijzingen van oneigenlijk gebruik, opzettelijke schade en/of defecten vervalt retourrecht en garantie.
 
Wanneer een product niet voldoet aan de omschrijving of specificatie of als u een vergissing gemaakt hebt, kunt u het ongeopende product retourneren door dit aan te melden via ons retourformulier. Om te retourneren moet u zich registreren als klant.
 
De voorwaarden voor retourneren zijn:
  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet en ongebruikt is
  • in de, voor zover redelijkerwijs mogelijk, originele staat en fabrieksverpakking.

Producten die niet retour kunnen:

  • producten die afgestemd zijn op persoonlijke specificatie,
  • artikelen die persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden. Denk hierbij aan producten die op of in het lichaam worden gebruikt (bijvoorbeeld oordopjes, sportaccessoires)
  • audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

Uitgesloten van zichtperiode:

  • Producten waar aangegeven is dat de voorwaarden afwijken
  • Outlet producten: beschadigde verpakking, gebruikt product, retour product
Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden en Leveringen & Retouren raadplegen
 
Hoe klanten ons beoordelen

Goedkope sport oordopjes

Er zijn geen extra kosten, is echt top vind ik! Super snel bezorgd ook! De oortjes zitten goed maar geen mega goed geluid. Goed genoeg voor muziek bij..


text_stars
Martine